Prekių katalogas

Guminis bagažinės kilimėlis Dryzone Audi Q5 (8RB) ( 11.2008 - 12.2017)

  • Guminis bagažinės kilimėlis Dryzone Audi Q5 (8RB) ( 11.2008 - 12.2017)

    Prekių kategorija:
    Kilimėliai
  • Kodėl verta rinktis Dryzone bagažinės kilimėlį?

    Dryzone bagažinės kilimėlis užtikrina ne tik didesnę švarą ir mažesnį automobilio bagažo skyriaus susidėvėjimą, bet jis taip pat suteiks jums didesnį komfortą kasdien gabenant daiktus bagažinėje, nes:

    ●     Didelis patvarumas – Dryzone bagažinės kilimėlių gamyboje naudojami naujausios kartos plastikai. Plastikinis elastomeras (TPE) garantuoja ilgą kilimėlio naudojimą transportuojant daiktus bagažinėje. Be to, jis išlaiko didelį lankstumą net esant žemai temperatūrai ir puikiai apsaugo bagažo skyrių nuo bet kokio užteršimo.

    ●     Frogum Dryzone bagažinės kilimėliai idealiai tinka prie Jūsų automobilio bagažinės grindų formos. Jame naudojamas lazerinis bagažo skyriausnuskaitymo metodas. Dėl šios priežasties bagažinės kilimėlis puikiai derės prie Jūsų automobilio.

    ●     Praktiškas funkcionalumas – bagažinės kilimėlis yra lengvas ir lengvai montuojamas gaminys. Dėl naudojamų aukštos kokybės medžiagų galite lengvai išlaikyti švarą. Taip pat, bagažinės kilimėlis yra tvirtas ir atsparus deformacijai bei užteršimui įvairių rūšių medžiagomis. Norėdami išvalyti, tiesiog nuimkite jį ir išskalaukite vandeniu, pvz., aukšto slėgio plovimo mašina. 

    ●     Aukštas šoninis kraštas – iki 4 cm aukščio apvadas apsaugo nuo purvo išsiliejimo.

     

  • Prenumeruok ir laimėk

    Informacija